Svennebanan, svennebanan...

...spelas på MTV just nu. Kollar på det med brist på annat att kolla på.  Men hey, klockan är 14:06 en måndag. Vad ska man förvänta sig?

Slutar om ca 5 min. Eller skulle egentligen göra det. Men är redan hemma. Sanningen är att jag inte ens gick till skolan idag. Varför? Har haft ont i magen från och till i flera dagar nu. Mamma frågade lite om hur det gjorde ont, etc. Och vi kom fram till att med tanke på passande symptom och orsaker, så har jag magkatarr. Det är inte kul ska jag tala om. Har så jävla ont i magen. Okej. En gång i månaden har man ju ont i magen. Jag borde vara van? Men nej. För vid mensvärk så har man ont långt ner på magen. Vid magkatarr har man ont över naveln. Vid den s.k. maggropen. Och mamma sa att jag inte borde ta några verktabletter. Nähä. Vad ska jag göra då? Jo. Jag måste äta nyttigt. Typ rågbrög och annat som innehåller mycket fibrer och andra snälla saker. Ska undvika bl.a alkohol och kaffe. Oj, vad svårt det kommer bli då... Men, måste också undvika fet och söt mat. Det kommer bli svårt. Det är vid sånna här tillfällen man vill tröstäta. Men nejdå. Då blir det bara värre. Aj... :(

Nu ska jag sluta beklaga mig. Kan istället berätta varför jag inte uppdaterat på mer än tre månader? Ni har ju saknat mig! (Eller inte...) Fast egentligen kan jag inte riktigt svara på det. Har ingen bättre anledning än att jag helt enkelt inte orkat/haft tid/kommit ihåg/whatever. Och det har hänt lite sen senast. Har bland annat börjar gymnasiet! Går samhäll ekonomi på Tullinge gymnasium.

Nu börjar According to Jim på 6:an. Joy to the world! Bättre än Americas Best Dance Crew...

Ni får ursäkta mig. Men jag orkar inte skriva mer. Jag får återkomma...
Vi hörs!


RSS 2.0