~

Basia: Jag känner en jättegullig kille, vill du gå på blind date med honom?
Jag: Hahah, va? xD
Basia: Jaa, det blir kul :D
Jag: Ensam?! Jag kommer aldrig våga oO
Basia: Men jo
Jag: Men nej
Basia: Men joo!
Jag: Men läskigt oO
Basia: ... men om vi går dubbeldate då? Jag släpar med Johan ^^
Jag: Hm, okej då.... ^^

Haha, vafan hade jag gett mig in på? xD


I fredags var det alltså dags. Jag och Basia tog tåget in till centralen, men det var nåt fel, så vi gick av vid söder och gick till tunnelbanan. Vi åkte till Östermalmstorg för att möta upp killarna, men grejen var att hon inte, och inte jag heller för den delen, hade någon aning om var vi var. "Jag vet att det ligger en kemtvätt i närheten iaf! Tror jag..." Det löste sig iaf, dom hitta oss xD

Basia klagade på att ingen av dom hade chinos på sig, och enligt henne är det snyggt och manligt (jag kan i och för sig hålla med om att det är lite snyggt), så det första vi gjorde var att åka till Zara för att leta byxor till killarna. Det. Uppskattades. Inte. xD Fast tillslut hittade både Johan och Sergio ett par chinos som satt bra. Sergio tänkte nästan/kommer kanske köpa dom xD Så vi lyckades lite. Men orka springa runt i affärer? Nä, ingen av oss var sugen på det (förutom Basia då), så vi började gå nedför drottninggatan mot gamla stan. Hittills hade jag och Sergio inte pratat så mycket. Han kanske var lite blyg? Även om det inte verkar så på honom, sprallige jävel (a). Jag och Johan connectade lite bättre och snackade musik och bra band etc. Men när vi gått ett tag på drottninggatan började Basia och Johan gå lite långsammare, så jag och Sergio hamnade framför. Då snackade vi lite, eller tja, mest han då. Väl framme i gamla stan pratade vi lite mer, och sen stannade alla och sa att vi måste bestämma vad vi ska göra. Sergios föräldrar var inte hemma, så det lät som en idé att åka hem till honom och typ se film.

Vi tog tunnelbanan till Gubbängen och kom fram till hans lägenhet. Klockan var runt 8? För det var iallafall Talang på tv, som jag och Basia började kolla på. Jag och Sergio satt och kelade med Bosse (hans katt). Killarna drog sig in på Sergios rum och började lyssna på musik. Bra musik. Så efter ett tag gick vi in dit istället. Orka Talang hur som helst. Sergio har en ganska stor säng, så vi alla fyra fick plats där, men vi låg lite huller om buller. Basia gick snabbt ut igen (tror inte musiken tilltalade henne) och kollade på friidrott. Strax därefter följde Johan efter. Jag och Sergio satt kvar på golvet och visade varandra bra låtar. (Killarna vet verkligen vad musik är! Eller tja, Johan är lite mer för äldre musik, som Black Sabbath och AC/DC. Sergio gillar dom också, men gillar även hårdare, nyare rock som jag, och även grunge/indie precis som jag. Typ The Strokes :3) Efter ett långt tag kom de tillbaka och vi satte på lite Basia musik. Under kvällen blev det mycket lyssna musik och mysa i sängen (alla är väldigt kramgoa av sig, speciellt Sergio som lägger sig på alla och typ springer runt och kramar Basia och Johan xD).

Orkar inte förklara riktigt i detalj vad vi gjorde, för det var inte så mycket egentligen. Runt 11 gick jag och Sergio in i vardagsrummet och letade filmer. Vi hittade några kandidater, tog in dom på hans rum, hade omröstning och sen hamnade filmerna på golvet och vi la oss i sängen med dom andra och typ pratade. Vi båda höll oss väldigt nära varandra, fast jag hade svårt att veta riktigt hur han kände, med tanke på att han höll på med alla (hm, ja, inte Johan kanske xD).

När alla var som segast kom vi på att vi kunde köra tävlingar med straff. Det började med sten, sax, påse mellan mig och Sergio. Jag vann, så killarna fick springa ett varv runt höghuset. Man måste ju börja lite snällt xD Nästa tävling var tumb wresling, och Basia förlorade. Killarna ba: "Kyss varandra!". Efter många om och men så gjorde vi det, och dom ba: "Det där var en puss ju!". Vi gjorde igen, lite längre. "Meh, ha huvuderna på ned! :D". Vi gjorde det, sen var killarna nöjda xD När det var dags för oss att bli bestraffade igen sa de saker som "slicka på hennes finger! Ha öronsex! Visa en avancerad sexställnig och säg vad den heter!" Haha, där fick gränsen gå liksom xD Vad är det med killar egentligen, hahah?

Tävlingarna tog slut i brist på straff, så vi bestämde att vi skulle till lekparken och gunga. Klockan var halv tolv och sista bussen gick tolv. Utan att ens komma utanför dörren hade vi förbrukat massa tid, och vi hade missat bussen, så Basia ringde hem för att se om hon kunde sova över. Jag hade redan sagt till dom där hemma. Hon fick, men sen kom hennes mamma på att Basias pappa behövde busskortet nästa dag, så vi var ändå tvungna att åka hem. Ändå stannade vi kvar i nån timme till innan vi åkte. Killarna följde med oss. Tunnelbana till Farsta strand, sedan tåg till Älvsjö. Sergio satte sig vid fönstret och jag la huvudet i hans knä, medan han lekte med mitt hår. Alla var aströtta. Vi kom till Älvsjö och gick ned på perongen. Där träffade vi två killar i 20-års åldern.

Random norrlänning 1: "Tjaah, assåh, vi ska till, eh, Huddinge. Hur kommer vi dit, heheh?"
Jag: "Ta tåget mot Södertälje"
Random norrlänning 2: "Ah, men, vilken perong? När kommer det?"
Basia: "Den här perongen. Asså, vi ska med samma tåg."

Och sen typ snacka vi med dem, men dom var ju inte helt nyktra. "Asså, vi ska på bröllop! ... Nä, i Västerås ... Vi kommer från leksand! Men vi tänkte att vi kunde stanna i Stockholm över dagen ... Vi har en nykter kompis i Huddinge som kan skjutsa oss imorgon ... FAN, va mycket folk det är i stan! Såg fler folk på TUNNELBANAN, nej nej, i VAGNEN än det finns i vår by ... HAHA, fan, vi är fan helt lost! Tur att vi träffa er :D!"

Och så höll dom på xD Astrevliga var dem, men när de ville ha mitt nummer, sa Sergio att de skulle ta hans istället, och de gjorde inget för våra nya bästisar xD Haha, dom ba: "Äntligen har vi träffat lite shyssta stockholmare också! Asså, vi måste träffas nästa gång vi är i Stockholm!" Vi ba, mm, eller inte xD

Iallafall. Sista tåget mot stan gick 02:08 från Älvsjö, vilket innebar att det skulle gå typ hel från Flemmingsberg. Vi sa att de inte behövde följa med oss längre, för då kanske det skulle missa sin enda chans att komma hem. Men dom var envisa som fan, och följde med ändå. Jag och Sergio låg och lutade på varandra... Ingen av oss ville nog skiljas åt redan. Men vi kan inte klandra Basia heller, inte hennes fel ^^ När vi nästan var framme i flemmingsberg så vi ett tåg åka förbi. De hade alltså missat det sista tåget. Ops. Väl i Tumba kom jag på idén, att om det inte gick nån bra nattbuss, så skulle alla kunna komma hem till mig och se film. Sen skulle klockan vara ganska lagom för dem att ta första tåget som går typ 5? Men det gick en nattbuss till Sergels torg, och trots att jag verkligen inte ville säga hejdå (och inte Sergio heller verkade det som), så var det ändå bäst att dom åkte hem direkt.


Trots att jag var asnervös och trodde att det skulle bli fett wierd, så sa nånting långt in att Basia trots allt inte skulle vilja att jag skulle träffa nån konstig, osocial typ. Och, till min stora förvåning gick det myyyycket bättre än väntat. Mycket bättre.


Idag är jag, Basia och Karro funktionärer på Stockholm Maraton xD Eh, ja. Men iaf, efter det ska vi träffa killarna igen. Kanske gå på grillfesten på Lida, eller bara gå hem till nån... :D

Nu måste jag äta något ute i solen, sedan duscha, byta om och INTE missa tåget....
Hejdå.

RSS 2.0