Och nu är det ju lov och grejer

Hej.

Igår träffades vi för att planera stughajk för de yngre scouterna. Det började som vanligt, men spårade ganska snart ut lite. "Äsch, du fyller väl snart?" En väldigt oväntad, men ack så rolig kväll! (Och nu vill de tydligen dra med mig på barrunda när jag fyller myndig. Där ser man)


Jag är så trött på vintern. Så. Trött. Uugh.

Idag har jag... städat? Njae, inte riktigt. Men jag borde ha - och önskar att jag hade - gjort det. Nu är det lite försent för sånt. Får plocka bort det värsta och dra några drag med dammsugaren, för sedan kommer Basia och Karro. Ännu en lördag ska jag plåga mig själv med melodifestivalen. Varför? Ingen aning... mina favoriter går ju ändå aldrig långt. Christian Walz låt "like suicide" var ju asbra? Lite besviken på svenska folket får jag nog allt lov att vara. Ja... ja, det får jag.

Och du har tränat bort din dumma dialekt...

Raymond & Maria

Jag minns mycket väl "Ingen vill veta var du köpt din tröja", som var populär för ett par år sedan. Kom och tänka på de idag, och insåg att de faktiskt har fler än en låt. Här är en av mina nya favoriter <3

Nu blir det till att läsa massa sidor i naturkunskapsboken och likaså i den jobbiga svenskaboken. Uhh, orkar verkligen inte...

Små saker blir stora på nära håll.

Hej.

Det här känns... ovant? Inte uppdaterat på ett tag kan man lugnt påstå, men ändå känns det inte helt fel det här. Jag var så inne i det här ett tag, att jag nu när jag är äntligen (?) är tillbaka faktiskt minns hur man gör, så att säga.

Vad har hänt sedan sist? Jadu... säg det? Inget märkvärdigt egentligen. Sist skrev jag ju om Sergio, men jag orkar nog inte skriva om killar här längre. Det känns för fel. Speciellt när allt blev som det blev. Håller kontakt med honom, och det får räcka som information här. Oj usch, vad tråkigt jag skriver! Inte bra, inte bra... jag låter så negativ i text nuförtiden. Och jag är ju ändå ganska positiv ibland? Jaja! Detta får absolut inte bli en emoblogg. Inget här-väller-jag-ur-mig-mina-problem-tjafs. Bara en rolig blogg med fina bilder och nice musik. Där jag är jag. Hähä.

Hm... borde man inte skaffa ny blogg för att starta om på nytt? Eh, vafan, nu kör vi.

RSS 2.0