Bilder!

Söndagen var, trots att filmen inte nådde upp till förväntan, ändå lyckad.

Det började med att vi hämtade ut biljetterna på Sergel, sedan åt vi. Efter maten satt vi i solen och pratade i väntan på att filmen skulle börja. Filmen, som var en skräckis (tja, de påstod att det var det iallfall), var helt ok. Men skräck, nja, vet inte det du. Det hände att satt man och garvade, ibland för att det var kul, ibland för att det var så sjukt... Men vi hade ändå trevligt.

Efter filmen skulle han behöva vänta i en timme på sin buss, och självklart tänke jag stanna kvar och vänta jag med. Vi började gå på drottninggatan och vidare mot Gamla stan. Åh, västerlånggatan är så mysig på kvällen, vid nio snåret sådär. Gatumusikanter som stämmningsfullt spelar på sin gitarr, det nästan folktomma gatorna och doften av stockholmsnatten blandat med doften från alla cafér och glassbarer. Vi köpte varsin glass och gick till slussen och vidare upp på söder. Där gick vi en promenad, ungefär till Mariatorget, upp en bit bland husen och sedan tillbaka. Det skulle vara perfekt och han skulle hinna med sin buss... Men vänta nu, hur långsamt gick vi egentligen? Hur som helst så missade han bussen! Haha, typsikt. Så vi gick runt lite mer, ner till hamnen och sånt. Satte oss på en bänk och pratade.


Idag då. Vad har jag gjort idag?
Inte tillräckligt om du frågar mig. Skulle egentligen städa mitt rum, hjälpa till i trädgården etc. men... så blev det inte. Fast, jag har hunnit en sak, och det var att shoppa med mamma och Jessi. Jag köpte tre plagg, alla från Cubus. Och för att jag är så generös så bjuder jag på lite bilder på dom. Och för att jag är så supersnäll så slänger jag med lite bilder från Italien också... ;)


















(Klickbara)






Imorgon fyller Ulla, min kära farmor, 84 år. Grattis!

Jag ska åka och gratta henne på dagen, för att sedan ta tunnelbanan därifrån till Gullmarsplan där jag vid 4-5 snåret blir upphämtad av Emelie och hennes mamma, för att bege oss till Värmdö.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Papa Roach och fixa ny musik till mobilen (det behövs!). Och påtal om det, jag letade efter deras nya skiva på Media Markt, men hade dom den? Nej, just det...

Godnatt! <3

I'm back... but only for a few days

Kom hem idag!

Eller tja, igår om det ska vara så petigt. Alltså, kom hem den 26/6. Några missförstånd? Inte? Bra.

Har som tidigare nämts varit på Emelies land på Värmdö. Där firade vi bl.a midsommarafton. Vi har haft jättebra väder och solat och badat mycket. Har blivit brun faktiskt.

Nu ska jag vara hemma lördag, söndag och måndag. På tisdag eftermiddag tar jag och Emelie bussen ut dit igen och kommer då stanna till fredag. Längtar redan!

  • Imorgon, lördag, ska jag på 50-årsfest, men jag kanske hinner träffa Karro lite innan dess.
  • På söndag ska jag gå på bio med E och se "Drag me to Hell", hehe ;) Bussarna går dock inte så ofta på söndagar så han måste vänta i slussen ganska länge. Men det sa han att det var det värt. "för jag får ju se på bio med dig". Åh, jag är helt. Äh, jag vet inte. Men glad är jag. Och jag hoppas verkligen att söndag blir en bra dag.
  • På måndag ska jag... jag vet faktiskt inte. Karro fyller år då iallafall. Lilla Karro fyller jämt! (16) <3 Grattis!


Öhm. Det är sent och jag är i behov av lite sömn.
Förlåt att jag svammlar och gav er ett kort, löst ihopsatt inlägg. Men bevare, för det kanske är det enda jag orkar skriva innan jag drar igen. Fast risken är minimal.. (sönag... ^^)

Natti <3


Hejdå...

..., nu drar jag till Emelies landställe i en och en halv vecka, typ. Från 18 juni till typ 27 juni? Nåt sånt. Ni kommer inte höra av mig innan dess (inte för att ni brukar höra från mig... men iallafall).


Jag vill önska alla en trevlig midsommarafton!
Ha det så bra så länge :) <3


Sista dagen i 9:an

Hejsan.

Igår var det avslutning. Vi träffades i klassrummet 9:45, sedan gick vi gemensamt ned till scenen på skolgården där avslutningen skulle ske. Ett par uppträdanden framfördes och sedan var det dags för 9:orna att ta emot sina betyg. Det var lite coolt sådär. Vår klass var sist ut av4 klasser, för vi skulle sjunga vår sista sång tillsammans precis efter att vi fått betygen. Man fick inte bara ett stort, vitt kuvert i handen, utan också en ros var av de små barnen på dagiset intill skolan. Nu står rosen brevid en annan jag fick av Kajja i en lång vas i mitt fönster.  Men utanförfönstret är det grått och trist... Påtal om grått och trist. Precis i slutet sa rektor Petris Smitmanis att det var lärarnas tur att framföra en sak. Så tog han upp elgitarren och ställde sig vid micken. En musiklärare i ett annat arbetslag tog fram en bas och nån satte sig vid tummorna (såg inte vem) och så började dom spelade värsta rocklåten.  Vi elever blev förstummade till en början, men sedan började alla jubla. Och iochmed att de började spela så kom också solen fram och värmde. Pertis hoppade runt och sjöng och spelade. Hur många har en sådan rektor liksom?


Efter det gick klassen + föräldrar och lärare upp till vårt klassrum igen.
Där fick vi tårta, chips, godis och läsk. Lena och Christiande höll avskedstal och fler och fler tårar började rinna hos vissa i klassen. När Thomas, vår älskade mattelärare kom in (han hade varit hos 7:orna, och kom därför lite sent) så fick han också blommor och en present (Lena och Christiane hade redan fått det). Sedan gick Karro upp till katedern och läste upp en dikt hon skrivit till Thomas. Nu var inte många ögon torra längre. Hon fick med allt om Thomas, såsom hans kärlek till Bob Dylan och att höjdpunkten på onsdagar är tvättstugan ;) När folk hade ätit upp gick vi runt i det trånga klassrummet och kramade alla i klassen om och om igen och grät. Jag grät dock inte. Jag vet inte varför. Menmen... Det kanske är för att det känns så onaturligt fortfarande. Jag har inte fattat att jag inte kommer gå i samma klass med dom längre. Aldrig någonsin. Det känns inte som om det är sommarlov heller för den delen. Inte pga vädret. Utan kanske för att våren varit så konstig. Kort liksom. Så mycket har hänt så jag har liksom missat den. Snö långt i i mars, mycket plugg och Italien resan kan vara bovar i dramat.


Men iallafall. Nu ska jag återgå till ämnet. Efter långa farväl hit och dit åkte jag hem. För det var inte slut ritkigt än. Nej, en sista kväll skulle större delen av klassen spendera tillsammans. Vid Möllebadet kl. 18 skulle alla (förutom kanske 6 pers) från klassen mötas. Där grillade vi korv, åt marshmallows och hade det mysigt helt enkelt. Lägger in bilder snart. Vi stannade där ungefär till 22:30-23:00, sedan gick jag, Sofia, Kajja, Philip, Emma, Maria, Olle, Jacob, Lollo, Amanda, Claudia och Sofia hem till Linnéa. Det var trevligt och vi kollade på "The Condemned". Efter filmen gick alla förutom jag, Sofia, Philip, Kajja och Emma, för vi skulle sova över. Resten av kvällen/natten var väldigt kul och vi sov gott den natten (det hade varit en lång dag).


Nu är jag hemma och funderar på vad jag ska göra.
Att jag ska städa vet jag, för vi får besök av min moster med man imorgon. Men jag och mamma har också pratat om att jag ska möblera om i mitt rum. Byta plats på sängen och bokhyllan. Borde göra det nu. Har några idéer. Vi får se hur det blir. Måste få bort kläder och saker från golvet också... och under sängen. Måste också rensa bokhyllan...


Men vi hörs. Och jag lägger in Garda-, bal- och Möllebilder senare.
Have patience.
Kram.

Short update

Skolavslutning imorgon. Glatt och ledsamt på samma gång. Det ska bli skönt att lämna klassen, men ändå sorgligt. Egentligen är det inte så jättemånga jag kommer sakna så mycket. Och jag kommer nog förlora kontakten även med vissa vänner... Men men. That's life. Tusentals ungdomar slutar nian varje år. Så himla farligt kan det ju inte vara. Tvärtom. Detta kommer att bli en nystart , och förhoppningsvis en bra sådan. Eftersom att jag ska gå i Tullinge, och jag tidigare gått i skola i Tullinge, så kommer förmodligen nån i min gamla klass börja där. Nån kanske tillochmed  i samma klass. Vet ju ett visst antal personer från min klass/skola som ska börja i Tullinge. Typ 7 st eller så...



ÄH, det går inte bra det här. Orkar inte skriva mer...
Hejdå. Vi hörs snart igen, var så säker!





(Suck! Jag ändrade mig och la till en massa saker i inlägget
men sparade inte på en gång. Timmarna gick och nyss skrev jag
klart det sista och publicerade... Men då loggades jag ut pga
inaktivitet och ja... det sparades inte... *mummel*)

Svävar i det blå...

Känner fortfarande lukten av parfymen... <3







Avslutningsbal

Ikväll var det bal för alla nior på Björkhaga skola!
Kvällen har varit underbart rolig och nedan kommer jag berätta mer om den:


18:34
En aning sena klev jag, Karolin, Basia och Sara ut ur bilen och mötte upp Philip och Sofia. Sedan gick vi mot matsalen. Där utanför stod en massa människor och väntade på att få komma in. Men innan det skedde ville rektorn hålla ett litet tal (eller gjorde han det? Jag vet inte. Hörde det i vilket fall inte...) När vi väl blev insläppta såg vi en massa långbord uppställda i mitten av matsalen. Vi tog plats vid ett bort ganska i mitten, jag, Sofia Cw, Olle, Basia, Maria, Fredde, Kajja, Pernilla, Sofia Az, Philip och Jessika. Karro och Sara fick inte plats, så de fick sitta vid ett bord brevid :/ Framför oss på bordet låg förrätten. Blad, fetaost, gruk- och melon röra, bröd och en laxbit. Det var inte det godaste, men det dög.

Olle och Jonny visade sig vara riktiga gentlemen och battlade vett och etikett seder fram och tillbaka över bordet xD Tillexempel så får inte killar, enligt jonny, ställa ner glaset efter en skål, utan att alla tjejer gjort det först. Jonny hällde också gladerligen upp mer dricka och Olle serverade tjejerna potatisgratäng. Vilket påminner mig om nästa rätt; huvudrätten: Det var två übersega köttbitar, potatisgratäng och en hel, kokt morot. Det var gott, om man bortser från köttet alltså. Nångång under maten (antingen innan eller efter huvudrätten) så framträdde lärarna i arbetslag Indigo (mitt arbetslag) med en sång om underbara 9d. Där fick de med varenda en i klassen och sjöng nånting om dem. Om mig, Sofia Az och nån mer sjöng dom att vi alltid kommer försent, men "nåntning-jag-inte-kommer-ihåg" (<-- positivt) -__-  :P Iallafall, killarna uppträdde med en sång och hela klassen med en. Mats höll också ett tal. Han är så jävla skön ^^
Med argumentet: "för att inte bara 9d ska få stå för underhållningen" så beatboxade Max medan Peter (båda från 9a) rappade bä bä vita lamm xD Efterrätten var nån jordgubbssorbet (?) med nån vaniljgrej och maräng. Det var inte heller det godaste jag ätit, men men.

Efter efterrätten så fick alla gå ut för att sträcka på benen och ta lite luft. Och, självklart ta massa foton. När vi sedan blev insläppta igen var alla bord skjutna åt sidan och ett dansgolv hade uppenbarat sig :O Livebandet "Rabalder" tog plats på scenen och vi andra skulle leka bingo. Man fick en bricka, vi säger att det står 4 på min. Sen dansar jag med nån kille. När dansen är slut får jag han nummer, t.ex 17, och han får mitt, 4, och så prickar man in det i bingobrickan. Sen skulle man få bingo. Det var tråkigt och jag dansade bara med tjejer i klassen och typ Olle. Menmen, roligare skulle det bli. För sedan gav de med sig och avbröt leken, och började spela sommartider. Då började alla dansa (definition av alla: de flesta i min klass, några från andra klasser och lärare. Resten satt och kolla på.) Då blev det mest bugg och sånt. Men senare mot kvällen så tog bandet en paus, och "riktig" musik sattes på. Typ Lady Gaga och sånt :P När klockan började närma sig 11 hade alla skit kul! (förutom de som satt ner ...) Alla dansade gärnet och hade the time of their lifes! Kinda... xD

Hela kvällen hade Sofia tjatat om att jag skulle bjuda upp Honom. Men jag vågade inte, för jag visste inte riktigt vad Han tycker om mig. Så när klockan var lite efter 11 så stod jag och Sofia och dansade. Och så kom det en arm omkring min midja och drog med mig och började dansa. Det var Han. Åh, gud va glad jag blev. Det, + allt annat som hänt denna termin, måste bara betyda en sak... Omg, omg, omg! :D <3


Den här kvällen var underbar, sjukt kul och minnesvärd. Jag hade en kul tid tillsammans med mina vänner och klasskompisar. Glömde min kamera, men kommer sno/få bilder av andra så ^^

Puss o kram, vi hörs.
Och jag lovar att skriva ett inlägg om Gardaresan.. nångång ;)



(Fjärilarna i magen och alla tankar som snurrar runt i huvudet kommer göra det svårt att sova... <3)


RSS 2.0