RISE AGAINST 19/3

Jag såg Rise Against på Annexet i lördags.
Mhm... det var underbart.





KÄRLEK <3



I am number four... i am next.

DENNA SÅG JAG IGÅR. SMYGPREMIÄR MED MASSA KÄNDISBLOGGARE!! liksom PAOW var där, och den där killen från idol!! (jag såg inte ens på idol?) OMGOMGOMG.

Eller.
SÅ coolt var det ju inte.


Ehm, ja. Jag visste inte ens att det skulle vara några "kändisar" där, visste bara att min käre vän bjöd mig på bio. Fin är han, Alex Pettyfer <3 Bra film. Gå och sen den!





Nu ska jag på nån sommarjobbsmässa i hallunda. Hoppas jag hittar nåt, för behöver pengar till sommarens små äventyr.
Hejdå.

min katt är typ sååååååååå söt. ehe. hej

Hej hörrni!

Vet att ni ääääälskar min katt. säger vi! Det gör iaf jag. Och nu råkar det vara så att jag har bilder på när han är skum och helt som vanligt. Dock skiiiiiiiiiit kvalité, jag skojar inte! (lekte med inställningarna för att jämföra högsta resp. lägsta upplösningen och ja... glömde ändra tillbaka </3)

Enjoooooy.




ÅÅÅH min päronpaj, jag älskar dig <3 fihhihi


Eh, ja. Hejdå.

rea rea rea

Godkväll.

För några dagar sedan tog jag en sväng förbi Skärholmen med Karro. Hittade till en dold liten outletbutik med JC kläder. Såååå billigt. Skojar inte! typ alla jeans för 50 kr, och lika så de flesta plagg. Iiiih, jag dog. Och fick även med mig några skönheter. Hör och häpna, men allt nedan (plus en brun linneklänning med paljetter som jag inte orkat fotaaa) gick för 220 kr. WHATA?! Ibland dör man på livet <3




VET ATT NI ÄLSKAR KVALITÉN. Lite snygga iaf?


GODNATT för min del. ny dag imorgon och jag börjar bli trött.

...och så en skvätt Jägermeister.

Helluuu'

HAHAHA, ååh. Detta lov asså! <3 det har varit typ vändpunkten för mig och mina vänner. vi drack fucking sprit! vissa hade det förr, men nu var det liksom fjortisfest på högsta nivå. och vi är 17-18. det är lite fail, but you gotta love it! fiihihi, i know i do. enjoy lite bilder från när kameran väl var framme. 


Karolin älskar Maddes tänder....... då vet vi :D

HAHAHAHAH, Biling och Natalie.


Lilla kinesen, igen :o


Lite cider och vin innan vi tog fram de farliga sakerna, fihi


GODMORGON ERA JÄVLAR. va söta vi är på morgonen, inte sant? <3


Det där blev fulare än väntat. HEJDÅ!

Och så blev det mars

Hej.

I söndags var det Oscarsgala. Själva prisutdelningen startade vid 03, men vi satt uppkrypna i soffan flera timmar innan dess. Och oj vad vi satt! Galan slutade tidigt nästa morgon, och det enda logiska steget efter det blev att gå ut i kylan och leta sig till närmaste McDonalds för frukost - och några nypor frisk luft på vägen dit. Lite lekpark hann vi också med.

Idag har jag sovit massamassa för att ta igen all förlorad sömn. Springa runt i pyjamas, det är så lov ska spenderas enligt mig. Mhm!

Imorgon träffas vi (samma tjejer som från söndagen) och äter middag. Vi kan inte må bra av att träffas så ofta, höll jag på att säga, tills jag insåg att vi fan går i samma klass... så det var inget! HAHA xD Ha de så bra så lär vi kanske höras nångång. Runt 2 läsare per dag är inte så peppande alla gånger. Men... nu kör vi! Derrrp!

RSS 2.0