Kom hem ifrån...

...lägret idag. Jag vill att lägret ska vara typ 2 veckor till, för jag hade hur kul som helst!
För er som inte vet så var jag på scoutläger nere vid Nynäshamn från i måndags till idag.
Jag och Emelie var de enda tjejerna i partull så vi var tillsammans hela tiden, sen så var vi med killarna också såklart.
Sen har jag fått en ny vän, Svante heter han. Han är verkligen en jättebra kompis, även om vi bara kännt varandra i ungefär en vecka. Vi har som sagt haft det jättekul, och badat har vi gjort en massa.
Vi byggde t.ex en flotte av kvistar, vass och en pressening. Den flöt jättebra! (Iallafall ett tag)
Ååh, jag längtar tillbaka... iallafall lite ^^

Imorgon vill jag träffa Sofia.. Nej, nu sa jag fel. Jag SKA träffa henne imorgon, bara det att hon inte vet om det än xD

På tisdag så kommer Emelie och Svante hem till mej så är det film kväll!!  Vi ska se alla Pirates of the Carribean filmerna(elr hur det nu stavas), för jag har inte sett nån av dem...



Nu är jag jättetrött, så jag ska väl försöka sova. Godnatt <33

(Nu hände det så igen, att det inte sparades, så sparar nu istället)

Onödigt inlägg, men vem bryr sig? xD

Jag lust att skriva nåt :D Känner mej fett peppad till min nya lilla blogg ^^

Öhm, jag kan skriva att..... Jo, imorgon ska vi typ åka till skansen (och dansa runt stången typ) och kolla på djur. (Aphuset! Vilka var vi? i början på åttan på skansen? Var det Sofia, Karro och nån tro? Erika? Linnéa? Det ägde ändå fett, trots att mitt minne suger ibland xD)

Som ni såg i förra inlägget så var jag typ fotograf hela dagen idag xD Det är kul att fota, speciellt när man lyckas få en riktigt bra bild. Dom vill jag såklart inte visa på bdb eller min blogg (nån kan sno :P) men aja.. Nu svamlar jag en massa, men vem bryr sig? Jag vill flumma!! Sofia, var är du när man behöver dej!!? <333



Kramkram, så ses vi snart! Jag lovar att ha foton på aporna, midsommarstången och.. typ... spindeln och ormen man får hålla i. Ok?

KRAM! Godnatt.. (Borde berätta för nån om bloggen snart asså)


Midsommarafton!

Hejsan!
Idag är det midsommarafton, som ni kanske redan vet. Några av er har nog dansat runt midsommarstången, och några har nog ätit sill och nubbe. Jag har iallafall det sistnämda.. Eller ja, inte nubbe då, jag menar, skulle mamma och pappa bjussa mej på Aquavit 41,5 %?  Nej, precis :P Men jag fick iallafall lite öl, så jag e nöjd xD
Det blev som sagt inget dansa runt stången. Såhär: Mamma och pappa åkte och handlade en massa mat och när dom kom hem sov vi barn fortfarande, så vi hann inte åka nånstans. Men inget gör det, jag hade inte velat det ändå.
Vi har haft det trevligt här hemma istället.
T.ex så har vi spelat spel (även om det tog ett tag att börja spela.... Mamma och Pappa läste igenom reglerna hundra sjuttio elva gånger först -__-')

Här kommer lite bilder från idag, ALLA på mat!
Här har ni bevis på att jag älskar mat över allt annat (ok, inte riktigt.. Men ni fattar xD)



(Matbordet. Vi satt ute dagen till ära. Och det var fint väder!)



(Aa, sill och potäter! Och Willes mun syns uppe till vänster xD)



(Nån mer än jag som gillar sill?)



(Mmm, Enebärs dricka äger allt! Typ som Coca Cola, fast lite mer bärigare (?) och godare ^^)



(Efter det spelade vi "Sätt sprätt på en miljon". Det var kul. Jag förlorade enligt alla andra, jag fattar inte vad dom snackar om xD)



(Ser det inte gottigt ut?)



(Jordgubbar!! Men till jordgubbar måste man givetvis ha.....)



(Glass! xD Mumma, va gott asså!)



(Man lägger glass i en tallrik och så lägger man på lite....)



(Jordgubbar, så är det färdigt att äta,... och njuta!)

Hm, lät nästan som ett recept eller nåt? Aja, gott iallafall!



Så, vad har ni gjort? Berätta! :D
Kram! <3

Fan va irriterande...

Jag har börjat lära mej HTML koder (med lite hjälp från en jättebra blogg). Men ni ser min bakgrund? Det är en bild och sen en vit ruta som jag skriver på... Den rutan ska vara lite genomskillnig, men när jag skrev det förra inlägget så blev det vitt igen! Det är inte snyggt, och jag vill att man ska se bakgrunden mer!
Någon som kan hjälpa mej?
Ok, nu vet ingen om min blogg, men jag fick iallafall avreagera mej liiiiiite....

Jag får fortsätta och försöka fixa det.
Sen snart skriver jag om hur min midsommarafton varit! :D
Kram! <3



Update:
Det där var ett tag sen :P Nu kan jag det jag behöver kunna ^^

Natten innan midsommar...

Hejsan!

Idag så är det ju midsommar afton. Jippie för många, men kanske inte för mej. Jag har ju inga planer precis..
Jo, vi ska väl åka och fira nånstans, jag och min familj. Men ändå. Andra träffar ju vänner och har kul...
Jaja, det blir säkert bra. Jag och Jessica har fått bättre kontakt och vi tjafsar inte lika mycket. Det är bra ^^
I förrgår så var vi ute på promenad efter första halvleken Sverige-Ryssland. Då gick vi till ett berg/ en skog nära vår gamla skola. Värsta nostalgin jag fick då... Jag kände igen jätte mycket och gick runt och ba: "Åh, där brukade vi...". Det tyckte hon var lite irriterande, eftersom att när hon var stor nog för att få gå dit så hade dom sprängt bort en liten del och byggt hus. Iallafall, när vi väl klättrade lite så var det nått barn som öppnade fönstret och ba: "Är ni vilse?". "Är du det?" svarade jag, och då stängde killen med ljus röst/tjejen med mörk röst fönstet så vi fortsatte vår klättring. Sen så öppnade han /hon fönstret igen och typ: "Skaka på ett träd om ni är vilse". "Va, vad sa du?" sa vi för vi hörde typ inte vad han /hon sa, och stängde han/hon förnstret igen och vi kunde rofyllt gå till grottan och sedan hem igen.
Jag vet inte riktigt varför jag skrev det, men Jessica bad mej det tidigare idag (igår).

Faan, va sent det är, borde sovit för länge sen. Får lägga in min lilla överaskning senare ;)
Kram!

Oj, bilden ja. Jo, vi grillade för typ 2 veckor sen, och jag vill göra det igen, typ idag, så därför la jag in den förstår ni ;)



(klickbar bild)


Update (midsommarafton): Vafan? Jag klickade på spara och publicera, men så sparades det i utkast *suck* Sparar NU istället

Update nr2 (natten den 25/7-08): Ehm.. Har glömt vad det var för överraskning, hah xD
Och varför la jag in en bild på grillen? höhö ^^

Första inlägget

Hej!
Nu har jag raderat de tidigare inläggen (som inte var så många) och tänker skita i hela den här "Ingen-får-veta-vem-jag-är" grejen, för det kommer bara bli jobbigt för mej att komma ihåg. Jag vill så gärna skriva namn och sånt, så då tänker jag göra det också. Nu skriver jag inte vem jag är, men om du känner mej så borde du veta det sen när/om du läser vidare...


Hej, igen. Tråkig dag. Farmor kom förbi och fikade lite, sen hjälpte hon mamma och pappa att rensa lite (eller lite och lite, SKITMYCKET) kläder som t.ex ska slängas, skickas till Estland eller ges bort till små kusiner runt om i landet (stockholm.. tråkig släkt som bara bor nääära).  Iallafall, själv har jag städat mitt rum... Ok, nu ljög jag, jag har inte städat så mycket, jag har mest suttit vid datan eller gått runt och strosat i huset. Jag har inte vågat mej utomhus än, dels på vädret och dels för att jag ser hemsk ut. Sådär som man ser ut när man är sjuk, bara det att jag inte är sjuk ._.
Jaja, snart så hoppas jag att solen kommer, att det blir jättevarmt och... och att Sverige vinner fotbolls-EM. Ja, tro det eller ej, jag kollar faktiskt på fotboll! Helt otroligt (även om det nästan bara är på Sveriges matcher.)
Så ikväll satt hela min familj ihopklämd i soffan med pizza, läsk och "support-prylar", Sverige halsdukar såsom uppblåsbara jätte händer. Och flaggor, såklart. Och tro nu inte att vi är värsta fotbollsfamiljen! Nej, för det är vi inte :P
Och förresten, vet ni?
Jag och Sofia ska på bio på Måndag. Eller jag, först ska jag hem till henne under dagen och på kvällen ska vi åka och se The Happening! Den verkar jättebra, och det är typ en thriller från 15 år. Spännande :P
Nejmen, ska bli trevligt, för jag trodde att jag skulle dö at uttråkning och asocialitet.


_________________Här kommer en dagens!__________________
Dagens mat: Mackor, pizza, cider (yeah, va nyttig jag är)
Dagens band/artist: Motion City Soundtrack och All American Rejects <3
Dagens låt: "I fell in love without you" och "1000 miles per hour"
Dagens sällskap: Familjen och farmor
Dagens humör: Trött och allmänt nere
Dagens bok: Ingen, hah
Dagens tv-program: Inget. Isåfall skulle det vara Spanien-Sverige         


Hejdå, och kom ihåg att tacka mej för detta otroligt roliga inlägg! (not)


RSS 2.0